Zoek
Sluit dit zoekvak.

Balans

De Great reset energietrilling is het oude veld waarin we waarnemen en ervaren vanuit onze lagere chakrarealiteit; die van het lichaam, de emoties en de overlevingsmechanismen. In deze trilling ervaren we dat we waardeloos zijn en nergens recht op hebben. Dat hebben we aangeleerd gekregen, dat is onze programmering. In de Great reset trilling ervaren we een gebrek aan bestaansrecht door angst, ziekte en tekorten, omdat het Goddelijk Bewustzijn en de Liefde die we zijn steeds meer wordt teruggedrongen en ons uiteindelijk ontnomen wordt, naarmate we die trilling meer ruimte geven om ons in te laten nemen. Vanuit the Great reset energie wordt ons Bewustzijn steeds kleiner, benauwder en bedrukter en geeft steeds minder gelegenheid om vrij, blij en gelukkig te kunnen te zijn.
Veroorzaakt door een stijgende en daarmee steeds hoger in frequentie trillend Aardeveld, de zogenaamde Schumann Resonantie, zorgt the Great Awakening daarentegen voor een opening van het Hoger Zelf veld, een ervaring van Kosmisch Bewustzijn door de aansluiting met de ziel en daarmee het verlichte Tijdperk, waardoor we automatisch steeds meer Bewust worden van de Liefde & Lichtkracht die we zijn.
Dit is een opening van de Hogere Chakra realiteit. Wat we ervaren is een steeds grotere discrepantie tussen onze pijn en verdriet ervaringen en onze bliss ervaringen. Zo boven zo beneden houdt in dat de ervaringen steeds intenser worden aan zowel de boven als onderkant en daar hebben we een nieuwe balans in te vinden.
De afgelopen maand, met de leeuwenpoort en de volle maan die er achteraan kwam, zorgde voor een hele sterke ‘trechter’ stroom, zoals ik dat ervaarde.
Alleen de meest pure, gerichte en essentiële energie mocht de trechter in, dat wie IK BEN. Alles wat ik niet was, het Licht dat niet in mij scheen, maar wat ik tegen hield, de blokkades, de hang ups, de issues, de overlevingsstrategieën, die bleven allemaal hangen voor de trechter en die behoefden in één keer opheldering. Alsof er één pakket karma in één keer opgelost werd. Dat was een diep proces met letterlijk zoveel pijn in mijn lichaam dat ik drie weken plat in bed lag.
Sindsdien voelt alles anders. Is er balans. En dat is dan net weer waar september over gaat. Een nieuwe balans vinden.
Afgelopen week merkte ik dat ik in een negatieve ervaring, een conflict met iemand, er helemaal kon zijn zonder oordeel en in liefde kon blijven terwijl ik wel de pijn van de afwijzing en al die afwijzingen van daarvoor door me heen kon laten gaan. Want die werden natuurlijk meteen aangetrild.
Iemand met wie ik een diepe zielsverwantschap en gezamenlijke vonk voel gaf mij afgelopen week best hard terug het niet met mij eens te zijn omdat ik in mijn laatste blog had geschreven het wel een goed idee te vinden dat er een derde van de wereldbevolking zal verdwijnen binnen nu en een aantal jaar en dat dat de eigen schuld dikke bult is van de gevaccineerden. Hij vond dat nogal stuitend en kon zich daarom niet meer met mijn ‘gedachtengoed’ verenigen.
Maar dat is helemaal niet wat ik zeg.
Ten eerste verkondig ik geen mening, ik lees Energie.
Ik neem waar in het veld dat een derde wereldbevolking zal verdwijnen als gevolg van vaccinaties. Om heel concreet te zijn: Door een steeds slechter functionerend immuunsysteem als gevolg van.
Zijn reactie stak mij diep in het hart, omdat de grootste pijn in mijn leven is, mijn karmische thema, dat ik word afgerekend op dat wat mensen in mij niet goed horen of zien en dan op basis daarvan verkeerde conclusies trekken. Doordat mensen niet begrijpen wat ik zeg, of wat ik bedoel, het misinterpreteren, krijg ik een meedogenloos oordeel over me heen van iemand die ‘het er niet mee eens is’ en zo ontstaat er een split, een verwijdering. De persoon gaat uit verbinding en wijst mij af.
Maar hoe kan je het nou met Energie, en dan helemaal je EIGEN Energie, of ONZE Energie niet eens zijn?
Ik voel me vaak heel eenzaam en afgewezen door zo’n oordeel.
Terwijl ik ook weet dat het logisch is, omdat mijn specialiteit is blinde vlekken te benoemen, dus ja, dan zit het nog in het onbewuste en bestaat het niet voor de ander.
Omdat ik een schorpioen-leeuw ben en dan ook nog eens een draak vanuit de Chinese astrologie -dat zijn heel wat krachtdieren bij elkaar- komt wat ik zeg soms als een mokerslag binnen bij iemand.
Dan ontstaat er een afweer die zich volledig tegen mij keert.
Het verschil met vroeger is nu dat ik zoveel Bewustzijn heb op de processen die zich afspelen tussen mij en een ander persoon, dat ik mijn karmische wond door dit conflict weer dieper kon helen. En daarmee meteen in de collectieve healing van the feminine & masculine woundings terechtkwam. Het was wonderbaarlijk mooi.
Eigenlijk is dat waar de Nieuwe Tijds Energie nog het meeste over gaat.
Als er geen ego meer is, geen defensie, geen afweer, geen pijnbescherming, geen pantsers, geen vasthouden, blamen of terugprojecteren, dan blijft de pure oordeelloze ervaring over en ontwikkelt de ziel zich verder in het Liefde & Licht Krachtveld.
Zo ben ik dankbaar voor ieder ‘conflict’, omdat ik onmiddellijk uitkom bij de winst ervan.
Ik kon het verdriet van de afwijzing ervaren en tegelijkertijd de herkenning vieren van degenen die ik ook ontmoet, mensen die de waarheid in zichzelf kunnen voelen.
Balans is niet de gulden middenweg zoeken omdat daarmee de uiteinden van rechts en links niet ervaren kunnen worden.
Balans is ook niet het oog in de storm die van links naar rechts zwiept van de ene naar de andere kant en beide polariteiten tot in de uitersten ervaart.
De nieuwe balans is vanuit de elektrisch magnetische krachtstroom die we zijn, ons Energetisch Bewustzijn, zowel rechts als links kunnen ervaren en daarmee omarmen. Zowel boven als beneden kunnen ZIJN. Je ervaart beide polariteiten even diep, maar vanuit een expansie beide kanten op. Allebei tegelijk. Niet meer of of.
Ik vind het best een gekke gewaarwording, maar ook heel mooi. Het betekent de dood van het oordeel.
Je hebt rechts en links allebei in je. Licht en schaduw.
Goed en slecht. Mannelijk en vrouwelijk. Pijn en bliss.
Voor mij voelt het heel heel. Wat voel jij?

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.