Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afstemming

Hoe belangrijk afstemming is, wordt pas duidelijk op het moment dat er niet is afgestemd. Zo werd ik ooit als zangeres met mijn jazzcombo geboekt voor een feest op een varend schip waarvan de feestgangers na twee nummers begonnen te scanderen om Hazes en Bauer. Dat had ik niet in mijn repertoire. Zelfs niet eens iets wat daar op leek. Zo zaten wij als band aan boord vier uur te wachten temidden van een laveloos gezelschap dat over onze installatie keihard met Nederlandse hits mee zat te lallen.
Waarschijnlijk had een organisator die van beschaafde jazz hield bedacht dat een combo met zangeres leuk zou zijn voor een dansavond op een schip, maar er geen rekening mee gehouden dat dit niet de muzikale smaak was van de gasten, die daarbij al volgedronken aan boord kwamen en alleen voor een polonaise te porren waren.
 
Afstemming is van meerdere golflengtes één maken. Succes, je doel bereiken, scoren, aantrekken of manifesteren, is het gevolg van dat alle energie gebundeld één kant op stroomt, waardoor er één gevolg is. Er maar één gevolg kan zijn.
 
Daarom is succes geen toeval en is jouw leven zoals het nu is het gevolg van dat wat jij manifesteert voor jezelf.
 
Als je oordeelloos naar je eigen manifestaties kunt kijken, dan wordt er zichtbaar welke energiestromen (bestaande uit gedachten en gevoel) verantwoordelijk zijn voor welke gevolgen.
Wanneer we niet in staat zijn het leven te manifesteren zoals we dat willen, dan komt dat doordat er een storing zit ergens in de afstemming.
 
Onze chakra’s zijn de ervaringscentra waarbinnen wij onze realiteit ervaren door middel van de energie die er door heen stroomt en wordt geprojecteerd. Als zich daar gestagneerde, gestolde of verkeerd gerichte energie bevindt, wordt de focus van de manifestatie daar naar toe geleid, want de zwaartekracht wint, energie gaat altijd naar de zwaarste kant of component.
Licht is Bewustzijn, zwaartekracht trekt je onbewust mee de diepte en het duister in.
 
Het is dus belangrijk af te stemmen. Maar waar moeten we op afstemmen?
Als je niet weet dat we nu in de grootste transitie van de aarde zitten, letterlijk in het einde der tijden en daarmee in het begin van een totaal nieuw en ander tijdperk, dan blijf je onbewust.
Onbewust van wat er nu gebeurt, onbewust van waar we heen gaan, onbewust van de cel-en DNAveranderingen in ons lichaam. Onbewust van wat er wordt afgebroken en opgebouwd.
Onbewust van een veranderende waarneming. Een veranderend gevoel. De vrouwelijke principes die gefaciliteerd gaan worden door de mannelijke, in plaats van onderdrukt. Dat is een verschuiving van patriarch naar matriarch. Een perceptieverschuiving van duaal-naar Eenheidsbewustzijn, wat betekent dat we niet meer vanuit ‘ik’ maar vanuit ‘wij’. gaan ervaren.
 
Het zijn nogal wat grote veranderingen die we als mensheid doormaken.
Een 180 graden omkering van wat het was, is de transitie van slapend/versluierd naar wakker/verlicht Bewustzijn.
 
Als je niet in afstemming bent met het grote geheel, maar alleen gericht bent op je eigen overleving en privéaangelegenheden, ben je een varend feestschip met een verkeerde band erop.
Jouw mooie talent, bedoeld om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden, wordt in het schip stil en wachtend gehouden omdat het onbewuste en consumptieve het heeft overgenomen.
Terwijl het nu de bedoeling is dat onze zielen gaan leven!
 
In afstemming zijn met The Great Awakening betekent vertragen, luisteren en ademen. Je lichaam laten spreken. Natuurlijk Zijn. Alle informatie is er al. Alle wijsheid zit in ons. Komt door ons heen. Als we niet afgeleid worden kunnen we alles voelen en weten we alles.
We zullen steeds beter afgestemd raken naarmate we meer afstemmen op dat wat waarachtig is en echt belangrijk. Zo blijven we sterk en overeind, niet omver te krijgen en niet vatbaar voor dat wat niet klopt. Dat wat ons niet meer dient.
 
In de oude tijd hebben we een fysieke waarneming, vanuit ons lichaam en ego (Emoties, Gedachten, Overtuigingen), nu in de nieuwe Tijd leren we steeds beter energetisch afstemmen, vanuit ons Hoger zelf. De juiste toon vinden vanuit de trilling die we zelf uitzenden. Dat doen we via de ziel, het hart en ons gevoel. Zodra we bewust zijn wat we aantrekken en wat we uitzenden en zodra we beseffen dat alles wat we doen en denken invloed heeft op het hele veld, zijn we Eenheidsbewust. En daarmee altijd in afstemming met het grote geheel.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.