Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Tuffie

Mijn filosofie

Alles is Energie. Alles is Bewustzijn. Door je Energie Bewust te worden wordt je je Bewust wie jij werkelijk bent en wie wij werkelijk zijn.

Mijn belofte

Is die van de Nieuwe Tijd die we zijn ingegaan. Het Tijdperk van de verlichte mens. Wie ben ik?

Achtergrond informatie

Iedereen voelt al een tijdje dat er grote veranderingen gaande zijn in de wereld. Niet iedereen is zich daar bewust van. De meeste mensen hebben geen idee wat er aan de hand is of hoe zij zich zelf tot deze situatie verhouden.
Vanuit de kennis van de Nieuwe Tijd verandert er niet heel veel, maar alles voor de mensheid. 
We maken een draai van 180 graden. 
Van angst naar Liefde. 
Van Mannelijk naar vrouwelijk. 
Van het hoofd naar het hart. 
De verandering van de oude tijd naar de Nieuwe Tijd is van onbewust naar Bewust.
Alles wat vastloopt in je leven of vastgelopen is, zit vast in een niet meer werkende programmering van de oude wereld. Niets van wat je aangeleerd hebt gekregen klopt of functioneert nog.
 
Door schade en schande wijs geworden heb ik door de diepe crises in mijn leven 
Het Transformatieboek kunnen schrijven (komt dit jaar uit)en heb ik het 12 Stappen Transformatieprogramma kunnen ontwerpen, wat een diepgaand transformatietraject is binnen de transitie die nu gaande is in de wereld.
 
Ik voel mezelf door alles wat ik heb meegemaakt en hoe ik me heb ontwikkeld een pionier van de Nieuwe Tijd en zie mezelf als begeleider en informant voor anderen.
Over mij: Ik heb twee prachtige dochters en was vroeger een veelgevraagde voice-over. 
Daarnaast had ik jarenlang een spirituele school, gebaseerd op reading en healing.
Sinds een tijdje woon ik in het bos, schrijf ik, coach ik mensen in deze belangrijke Tijd om een belangrijke rol te kunnen innemen, geef ik webinars, faciliteer ik het 12 Stappen TransformatieProgramma en de NieuweTijds coachingsopleiding en zing en speel ik in mijn studiootje op de saxofoon van mijn vader.

Mensen over Tuffie :

Tuffie is een pionier and visionair op het gebied van healing en reading.Ze leest heel makkelijk Energie in alle dimensies, is zeer ervaren en is heel helder en direct in haar communicatie. Ze bouwt een enorm belangrijke brug tussen gevoel en wetenschap. In Tuffie’s energie verandert er meteen heel veel. Je gaat ‘aan’ op wat ze zegt en alleen dat al was voor mij enorme Transformatie
Ingeborg Schot
Kunstenares en illustratrice
Het boek van Tuffie al mogen lezen, het blies me totaal omver. Alhoewel ik veel dingen nog niet begrijp en zelfs moeilijk te aanvaarden vind, voel ik wel aan alles dat het klopt en dat ze een gigantische schat in handen heeft. De wereld zit hier op te wachten, want de Nieuwe Tijd biedt zowel troost als antwoord. In mijn eigen koers merk ik dat ik veel bewuster ben geworden in wat ik zend en neerzet. Veel handvatten gekregen. Zeer dankbaar dat Tuffie op mijn pad is gekomen.
Dick Keijzer
CEO en ondernemer

Wil je een gratis en vrijblijvend gesprek met mij? Boek me!