Zoek
Sluit dit zoekvak.

6 September gaan we van start!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Lieve lezer,

Deze week stond helemaal in het teken van Zelfliefde en Zelfzorg.

In de Advanced Reading groep ontstond daarover een interessante discussie.
Als je echt goed voor jezelf zorgt en ‘Nee’ zegt tegen iets, bijvoorbeeld op je werk, of je kiest voor jezelf in plaats van of zelfs in het nadeel van een ander, want iemand vraagt jouw hulp en je weigert dat: in hoeverre belast je daarmee de ander dan met jouw Zelfzorg?
Het antwoord is voor mij vrij helder: Als je kijkt naar het hoogste goed voor het geheel, dan kan de keuze die je voor jezelf maakt nooit schadelijk of belastend zijn voor een ander. Een keuze vanuit Eenheidsbewustzijn kan misschien consequenties hebben voor een ander, maar in plaats van dat dat per definitie negatief is, kan dat ook een uitnodiging zijn voor de andere partij om de koers te wijzigen, wat uiteindelijk juist heel positief kan uitpakken!
Vertrouwen in “the Divine path” helpt je, wat de keuzes van anderen ook zijn, jou de juiste koers te laten varen en jou de juiste beslissingen te laten nemen.

Aanleiding voor dit gesprek was mijn beslissing om het 12 stappen Transformatieprogramma dat 5 juli zou beginnen, uit te stellen naar
6 september.
Om meerdere redenen begon 5 juli als startdatum te wringen en net toen ik de nieuwe- en volle maan in de agenda wilde verwerken om zo maximaal van de kosmische levenspulse gebruik te kunnen maken in het programma, zei een lieve vriendin tegen mij: “Wat? Ga je midzomer en midwinter starten? In de grootste expansie van het licht en de grootste contractie van het donker in het jaar? Wat onlogisch!”
Toen voelde ik het kwartje vallen.
Het klopte niet. In theorie was het leuk bedacht, maar de praktijk vroeg iets anders.

Dat merkte ik vooral aan mijn persoonlijke leven de afgelopen drie weken.
Eerst kreeg ik een pittige zomergriep, toen een mediahoos als afscheidnemende NSstem en vorige week stond er een oogoperatie gepland waardoor ik echt voelde: Nu heb ik ontspanning nodig.
Het was een lichte ingreep zonder narcose, maar toch. Als er in je gesneden wordt, wil je lichaam daarvan herstellen en heeft rust nodig.
Ik voelde daardoor dat ik op het randje zat naar overleving, omdat als staartje van de griep en de NS drukte daarna, ik voor de operatie pardoes een voorhoofdsholteontsteking er bovenop kreeg.
En overleven is voor mij alweer een hele tijd geleden!
Geen overleving meer voor mij. Nooit meer.

Omdat ik een 90 dagen (!) cleanse challenge heb gedaan, het precies de laatste week was en ik het groentendieet helemaal zat was, voelde ik dat het tijd was om mezelf te her-ijken. Een nieuwe verbinding te maken met alles in mijn leven wat mij voedt. Mezelf daarin centraal te zetten.
Vanuit de oude wereld wordt dat gezien als egoïstisch en soms zelfs narcistisch.
Vanuit de nieuwe Tijd is het noodzakelijk om jezelf centraal te zetten, omdat alleen vanuit jouw ontspanning en vreugde de Energie gaat stromen en jouw creatiekracht datgene is waar je het collectief mee dient.
Met jouw overleving, stress, aanpassing en door je grenzen heen gaan dien je echt niemand! En jezelf al helemaal niet.
Ik was heel blij te merken dat ik vergeleken met vroeger geen enkele neiging meer heb om sterk te zijn, door te buffelen, vol te houden, te verdragen, door mijn grenzen heen te gaan of anderen te pleasen.
Ik zakte na de beslissing om het programma uit te stellen meteen in diepe ontspanning en vreugde. Wat een heerlijk gevoel !

Ik wilde dit met jullie delen, omdat Zelfliefde, Zelf zorg en jeZelf centraal zetten een gigantisch collectief thema is momenteel, astrologisch gezien.
Dit heeft enorm veel invloed op de relaties die je hebt en aan gaat.
Ik wens jullie daarom voor deze week een mooie diepe verbinding met jezelf:
Zuivere voeding, yoga, lekker de natuur in gaan en diep en langzaam ademen zijn daarbij de perfecte bedding om weer bij jezelf terug te komen.

Zorg goed voor jezelf!

Liefs Tuffie

PS

Het enige filmpje wat ik heb opgenomen voor mijn operatie vorige week was met Sarita, die er zelf ook niet zo florissant bij zat die dag.
We hebben daarom getest of ze echt wel helpen, die affirmatieliedjes van haar. Kijk en beoordeel zelf!

Oh en nu we twee maanden langer de tijd hebben, is er dus ook de mogelijkheid om je nog aan te melden voor het 12 stappen TransformatieProgramma.
Als je de ‘call’ voelt om een diepe Transformatie met jezelf aan te gaan, ben je van harte welkom in onze prachtige groep van nu 8 deelnemers !

 

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.